Hmm....

Ibland är det svårt att riktigt veta vad man håller på med.

Jag trodde nog inte att det skulle vara så svårt - vara singel, skolan, socialisera, vara glad...
Det kanske blir bättre med tiden? Jag hoppas på det.
Får tänka positivt och inte leva kvar i det gamla. Även om det vore enklast.

Sömnproblem

Denna helgen har varit lång men helt underbar. Barnvälsignelse och bröllop dagen efter. Är egentligen ganska trött, för jag fick inte så mycket sömn igår, men ändå kan jag inte sova:( Jag ligger och tänker på massa saker, saker jag inte borde tänka på precis innan jag lägger mig. Så är det ofta nuförtiden... Känner att jag stressar upp mig över skolan helt i onödan och gör att saker kanske blir svårare än de borde vara. Ska försöka tänka att det inte är så svårt så går det nog bra. Annars är skolan toppen; det är mina egna hjärnspöken som trilskas lite bara.

Barnvälsignelse:)

Tjolahopp!
Har varit en lång dag idag. Varit i jkpg på barnvälsignelse. Underbart söt den ungen och helt tyst var hon under hela välsignelsen! Syrran och jag sjöng en sång också vilket kanske gick mindre bra...
Fick en hel del kort tagna idag:
Så söta syskon jag har:)

Plugg och mera plugg

Försöker verkligen plugga men det går lite segt. Har satt upp ett delmål; att "Statsrättens grunder" ska vara utläst idag! Det går åt rätt håll i alla fall då jag har ca 60 sidor kvar men det är 60 väldigt TRÅKIGA sidor. Jag kommer vara färdig idag men det går som jag lite segt. Ska iväg och jobba kl 15 så jag hoppas jag är färdig innan det.
Har upptäckt att när jag pluggar tänker jag (om det går) ännu mer på mat. Eller det är snarare att jag väntar på när jag ska få äta nästa gång och vad jag ska äta. Ett välkommet avbrott liksom. Bara det inte leder till att jag äter oftare...att jag börjar småäta massa skit. Aja, den dagen den sorgen.
Här kommer lite skön pluggmusik:)

Känner mig syndig...

Syrran är hemma hos oss:) Alltid roligt. Vi kollar på Idol och äter kladdkaka vilket är alldeles onyttigt, syndigt underbart! Men jag äter inte sådant här så ofta och ibland måste man unna sig.

Föreläsningen var intressant idag faktiskt. Jag känner att jag börjar förstå mer och mer för varenda dag. En kille gjorde reklam för skolans "orkester" idag och jag kände direkt att varför inte? Jag gick fram till honom under pausen och sa jag att jag är intresserad att vara med. Det är bara killar med, det var en tjej till som kom fram i pausen, och alla spelar typ gitarr, piano eller trummor. Men fiol kan väl funka känner jag:) Ska fortsätta äta min kladdkaka nu.

Sommaren står och väger

Jag känner mig verkligen inte redo för höst. Ena dagen är det kallt och nästa dag är det varmt. Kan bero på det goa Göteborgs vädret också som har en tendens att vara väldigt varierande; och för att inte tala om Borås! För de som är införstådda behöver jag nog inte skriva mer.

Har gjort lite allt möjligt idag. Skola, försök till studering, shopping och sedan skräpmat. Kan ju inte bli bättre:)Har även upptäckt många för mig nya artister:) Andreas Söderlund är en av dem. Grymma låtar, grym röst. Musik jag blir glad av.
At last!

Nu har jag äntligen tagit steget -börjat blogga. Min tanke har varit så här att "så fort jag köper en dator ska jag börja blogga" och nu när jag gjort det (köpt en dator) så kunde jag inte skjuta upp det längre:)
Känner mig lite stressad bara för egentligen borde jag sitta och plugga men man blir så distraherad av allt runt omkring. Har gått drygt en vecka på Juristprogrammet i Göteborg och det har varit jätte intressant men jag har inte lyckats komma igång till 100%. Kan bero på att det varit nollning i 2 veckor eller att det var 1 år sen jag gick i skolan; är fortfarande in the work zone. På tal om nollningen måste jag säga att det har varit helt sjukt! Många sena kvällar, nytt folk och crazy aktiviteter! Men det har varit kul;)
Glenn Hysén var inbjuden av oss jurister:)
Glenn Hysén var med oss jurister:)
Jag på tjuren hehe
Jag på tjuren hehehe

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0