SLUT SLUT SLUT

Trött. Satt uppe nästan hela oscarsgalan men var till slut tvungen att ge upp. Skola hela dagen och galen shopping freenzy på H&M på eftermiddagen/kvällen. Är rätt glad ändå. Brukar inte skriva om kläder men är härmed ägare till två helt insane Lanvin klänningar. Vet inte när jag ska ha dem på mig men jag bryr mig inte så värst mycket; jag ville bara ha dem!

LATAR OCH HAR MIG

Känner mig så där. Skulle helst vilja dra täcket över huvudet i några år. Mår som man förjänar kanske, eller? Ibland är saker INTE OKEJ men fungerar ändå, så här efteråt...Nu ska jag städa städa städa. Peppar inför oscarsgalan inatt och håller tummarna för att jag orkar hålla mig uppe.

Vad hände där?

IBLAND HÄNDER DET BARA, SÅ ÄR DET

Bitarna faller på plats. Helt galna grejer hände igår. Galet! T var minst sagt hyperventilation gånger hundra. Utgång idag är i alla fall ett faktum!


Hade finbesök från Polen i torsdags och det var minst sagt trevligt (och lite galet också). Var längesedan vi setts så vi hade mycket att prata om. Summa summarum, är glad att vi träffades!

Syrran lärde oss dansa som henne, gick så där...

Igår tränade jag också för första gången på ca ett år! Det var jag och fina arbetskamraten som pushade varandra. Det var så himlans skönt. Träningsvärk idag dock.

Efter träningen firade vi med ett glas vin eller två och godaste maten. (Arbetskamrat till höger och hennes pojkvän till vänster)
Jag var så hungrig så jag beställde in 2 smårätter som visst inte var så små!
Sedan mötte vi upp fler arbetskamrater och satt och chilla med dem en stund.

EFTERKLANG

Är lite så där lagom sur på lite allt möjligt. Universitetet, mig själv, på konsigt känslor, lathet, väntan...Tog iallafall tag i träningen idag; det vill säga jag införskaffade mig ett provträningskort. Blir det någon ordning på mig må tro?

FEMTE FÖRSÖKET

Är sjuk för tillfället. Inte ok! Är dock "ledig" från skolan i några dagar. Ska kurera mig och läsa ikapp. Det ska nog gå detta. Jobbade hela helgen vilket kan vara anledningen till att jag blev ännu mer sjuk. Hann dock gå ut på lördagen. Vill man så kan man ;)


JAG ÄR LUCY IN THE SKY JAG ÄR HÖGT ÖVER MOLNEN

Inte lätt detta. Att sova när man borde. Att klara sådant man borde klara. Men det ska gå! Och jag skall inte falla i flera bemärkelser. Jag får inte, eller?

JAG KOMMER JAG KOMMER JAG KOMMER NU

Är helt hooked på Veronica Maggios senaste låt. Det är kanske först nu som jag förstår vännens uttryck "knarka musik". Känner mig för övrigt väldigt flummmig. Undra vad det kan bero på? Sitta inne hela dagen är nog inte bra för en alltså men är det tenta så är det tenta.

FÖR TRÖTT FÖR ATT TÄNKA

Hemma igen efter en galen helg i Halmstad. Har vältrat mig i smuts, sovit för lite, druckit alldeles för mycket, minglat till tusen och fått massa nya vänner. Har ont precis överallt men det var det värt! Efter idag börjar dock allvaret. Det har jag lovat mig själv och vännen. Som den att det skall gå!

Sara och Anna i de otroligt snygga dräkterna...
Jag försöke vila så mycket som möjligt...lättare sagt än gjort.
Obligatoriska toalettbilder. Vet inte riktigt vad vi försökte göra här.
Sara och jag under den sista kvällen.

VI VET ATT DET SKULLE VARA VI

Förra helgen hade vännen och jag finbesök från Götet. Vi var pepp hela dagen, kvällen och natten! Kunde inte blivit bättre.

Vi började med att fika. Väldigt mysigt var det och tiden flög iväg!
Hemma hos ... åt vi riktigt god mat och laddade för kvällen.
Senare på kvällen träffade vi dessa fina tjejer och hade det så fint så!
På dansgolvet.
Går nog inte att beskriva hur pepp vi var. Galet bra!
Officiella efterfeststället. Lyckat indeed!

HIMLEN LUKTAR PLAST

Livet rullar på som attan. Snabbt är bara förnamnet. Mycket grejer har hänt och har massa på gång. Det känns kul. Vill inte riktigt att det ska bli måndag dock. Känner mig inte riktigt redo.

Torsdag:
Fina lillasyster fyllde hela sjutton år vilket vi syskon firade
Storasyster som här äter den förträffligt goda maten
Finbesök i lördags också med en hel del galna minnen (och bilder!) Läggs ur här inom kort.

RSS 2.0