TO FAST FOR ME TONIGHT

Över allt annat så vill man bara må bra.

"Jag kommer aldrig välja den vägen som gör mig rik, jag vill göra det jag tycker är kul"

Tål att tänkas på...

Hinner inte
Vill inte
Kan inte
Förstår inte
Vill kanske ändå
Försöker förstå
Koncentrerar mig som få
Kan kanske bli något ändå...

Finaste barndomsvännen har fyllt år idag. Tur att det finns Skype. Grattis! <3

SITTA HEMMA KAN MAN JU OCKSÅ GÖRA

Har tagit det lugnt idag. Rätt skönt. Kollat på film och ätit ätit ätit. Känt mig rätt glad och det är bra :)


PARIS IT IS

Lite dittan och dattan från vår underbara (välbehövliga) resa...

Var glad att få flyga :)
Detta var vad vi levde på typ varje dag
Vår metrostation
En av de secondhandbutiker vi fann mest av misstag
Fota, fota, fota
Underbart fina, goda macarons
Utanför Sacré Coeur och det var kallt kallt kallt
I kön för att köpa crépes
Och gott var det :)

Så var det med den resan. Fint var det <3

NÄR DET ÄR NOG MED KÄNSLOR

Humöret har inte varit på topp det senaste (vilket kanske märkts?). Blev dock lite gladare när jag såg den underbara filmen "I rymden finns inga känslor". Ville inte att den skulle ta slut. Ibland får man en sådan känsla av att se en film, en känsla som gör att man vill att historien skall fortsätta i all oändlighet. Som får en att vilja se filmen igen, igen och igen. Som när jag var 10-12 år och såg "Cry Baby" fyra gånger på en och samma dag. Det är något speciellt som händer då. Går nog inte att förklara.MYCKET ÄR FEL NÄR DET KÄNNS RÄTT OSV

Inte kul att vara hemma. Inte för att hemma är så dåligt men det är inte Paris. Fast egentligen handlar det nog inte om Paris...det som förstör är känslan av att något är fel. Biter sig fast. Gör en handlingsförlamad. Vet själv att det måste bort illa kvitt men det är inte lätt. Speciellt när inte ens jag kan sätta ord på det.. Varken i mitt huvud eller någon annanstans. Får hoppas att det är temporärt. Att man är skadad går inte att komma ifrån och det försvinner nog aldrig....men kanske att det går att glömma. Acceptera eller något. Eller borde man konfrontera? Vrida tillbaka tiden vore nog inte helt fel ibland. Skaka om sig själv lite. ATT INSE!

Vill nå insikt i saker och ting. Det är bara att vänta, vänta, vänta. Det kommer.

(för de som undrar: bilder från Paris kommer upp snart)

PARIS JE T'AIME

Har nu varit i Paris i 2 1/2 dag och har bestamt mig for att aldrig aka harifran. Jag foreslog for Tina att vi skulle hoppa av skolan och flytta hit for jobb och leva livet. Hon var pa.

Forsokte fa in lite bilder pa datorn men det fungerade inte. Jag far istallet forklara vad vi gjort. Bilder visar jag sen nar jag kommer hem.

Vi kom hit i onsdags och solen sken. Solbrillorna akte pa. Vi tog metron till dar vi bor och det var minst sagt jobbigt att slapa runt pa vaskorna (trappa upp trappa ner). Fram kom vi i alla fall :) Vi bor hemma hos Tinas mammas van i ett omrade ca 20 min fran "stan". Det forsta vi gjorde nar vi kom hem till henne var att ata baguett. Forst nu vet jag hur en baguett ska smaka! Efter det begav vi oss till ett narliggande kopcentrum och pillade pa lite saker.

Senare pa kvallen gick vi till baren Popin. Sunkigt stalle med massa fina indiemanniskor. Och britter. Tva band spelade och det var riktigt trevligt. Blir nog att vi besoker stallet igen.

I torsdags vandrade vi runt pa Le Marais. Flashiga indiekvarter som Tina sa fint uttrycker det. Shoppade second- hand gjorde vi och at special falafel. En av de godaste jag nagonsin atit! Vi tittade aven forbi Notre Dame och var lite turistiga. Det var en fin dag.

Idag sov vi lite for lange och kom ivag ganska sent. Vi bytte ut gardagens indiekvarter till lyxstraket  Le Champs Elysee och kopcentret La Fayette. Det var fint att bara titta. Vi gick omkring och peppade varandra att nagon dag kommer vi kunna handla precis vad vi vill dar. Mulberry, Dior, Chanel... Till lunch at vi annu mer baguetter men denna gangen tog vi aven bakelser till efterratt.

Innan vi begav oss hemat poserade vi framfor Arc de Triomphe. Orkade dock inte ga upp i den, det blaste ratt mycket, men vi far se om vi hinner med det innan vi aker. Druckit te och atit macarons i alla dess farger nu pa kvallen. Helt underbart gott. Sa var det i alla fall med den dagen. Imorgon ar dagen fullspackad sa det blir till att lagga sig tidigt.

KONSTIGARE KAN DET INTE BLI

Nu är det dags för HUVUDFÖRHANDLING! Hur skall detta sluta? Kommer svarande sidan vinna eller kärande sidan? Spänningen är olidlig...Det känns rätt bra att vara domare alltså, inte behöva plädera and shit like that. Även om det visserligen hade varit kul det med.

Har de senaste nätterna haft väldigt märkliga drömmar...Kan det bero på stressen, sömnbristen eller saknaden efter något? Tur att det bara är drömmar säger jag bara!

BLIR BARA SENARE OCH SENARE

För tillfället består mitt liv av att pendla till skolan (ca 1,5 - 2 timmar), grupparbete (ca 9 timmar), pendla hem (ca 1,5 timma if I'm lucky) och sedan sova. De två senaste dagarna har jag i princip kommit hem och lagt mig på studs. Hur kul är det? Snart är det över så skall inte klaga alltför mycket (mer än jag redan gjort i detta inlägget).
Har roligt mitt i allt detta kaos och det är väl alltid nått?


På lördag har jag kanske så här kul?

DRÖMMER MIG BORT

Usch för pendling säger jag bara! Usch för Västtrafik! Tur att skolan är rätt rolig just nu, annars hade det varit illa. Förbannar mig själv att jag inte var smart nog att ställa mig i bostadskö för flera år sedan.... Får väl tänka att det är bättre sent än aldrig. Får tänka att jag reser till PARIS snart! Det om något får mig att bli så glad så glad.

Har för övrigt bestämt mig att jag skall släppa en del saker. Ska sluta bry mig helt enkel och det känns ok. Även om det är kul att drömma kan det ibland vara bra att släppa sådant som ändå aldrig kommer att bli något....

GET SOME

Gillar grupparbeten för tillfället. Kan vara för att jag är i supergruppen! Himla trevligt.

På tal om trevligt har jag haft det rätt bra de senaste dagarna. Inte för att det hänt "så" mycket men det har bara varit så roligt alltihopa! Peppigt minst sagt. Kan vara för att jag varit med finaste vännen. Galet!

Kan det vara mikrofonkåt som vi truddeluttar på?
Så här pepp var vi hela dagen, kvällen, natten!

GLADA TIDER OCH INSPIRATION SOM FLÖDAR

Åh vad nyår var fint. Storasyster förlovade sig och allt var väldans flott. Jag visste om att det skulle ske så det kom inte som en överraskning. Tur det kanske, annars hade jag väl fått en chock. En glad chock i så fall.

Skolan börjar imorgon igen och jag måste säga att jag ser fram emot det. Ingen ångest överhuvudtaget. Känner mig snarare inspirerad till att studera. Att träffa "alla" klasskamrater är inte fel heller... Imorgon blir det även trettondagsaftons-utgång och det ser jag fram emot!

Fin fina syster och hennes fästman
Och de var så glada så
Det var så roligt att systers vän var med, det uppskattades indeed

RSS 2.0