YOU KNOW THAT I COULD USE SOMEBODY

Skräpmat. Cola. Skräpmat. En muffins. Cola. Te. Mer muffins, lite glass. Ont i magen. En munk. Så går det dagen efter. När man känner sig dagen efter. En sådan dag då man bara vill dra täcket över huvudet och inte vill ha vardag. Bara lite mer helg och verklighetsflykt.

Men den där måndagen då man måste ta tag i saker kommer ju lik förbannat ändå. Jag har dock en plan. Ska inte vika från den eller lyssna på någon annan. Det är som krunegård säger; "Andra behöver fylla på jämt, vi kör på som om inget har hänt". Just så ska det bli.
Så kanske, kanske....

DANSA FASTÄN HJÄRTAT BRISTER

Resa bokad, betalad, fixad, klappad och klar. Asien i hela sju fina veckor. Jag dör nästan lite.

Efter glädjeyran av att ha köpt biljetten tog jag bussen till Göteborg för lite fredags-inflyttningsfest hos fina Madde.
Hon öppnade lite presenter och vi "ohade" och "ahade".


Hon bjöd på himla god mat som jag nämner inte vem bokstavligen vräkte i sig.


Och jag fick provsitta hennes säng som blev helt klart godkänd.


Ikväll vill jag bara dansa bort illamående och inte tänka på dåliga saker. Peppa T så att hon också känner lite feeling.

LITE SKYPE NÄR MAN EGENTLIGEN HADE KUNNAT DANSA

Och en torsdag som kanske hade kunnat sluta med dans och vem vet vad slutar med häng framför datorn. Helt okej. Kan ju kika på bilder från i lördags och peppa inflyttningsfest imorgon.

Förfest i Sparsör och lite av en hejdå-ha-det-så-fint-i-london-fest för Jossan.


Vi var hemma hos Emma (till vänster) som bjöd på både salt och sedan sött ur kakburken.


Vi anlände lite tidigt till klubben så tjejerna gick fram och hängde en stund med kvällens DJ.


Elin tittade förbi men stannade inte länge.


Vi försökte peppa trots att det var helgen innan lönen.


Dansade gjorde vi också!


Och sedan tyckte vi nog själva att allt var lite galet.Hemtentaplugg imorgon så egentligen hade lite sömn suttit fint nu. Men att fastna på skype är fint det med...
I EN ANNAN SÅNG OM OSS, VAR VI REDAN GLÖMDA

Jag gör allt annat som jag inte borde, men jag känner mig själv och vet att det löser sig. Bara jag vill det tillräckligt mycket.

Hade en peppig fika med två vänner i lördags, varav en av dem hade jag inte sett sen i påskas kom vi fram till. Så blir det när hon bor i Stockholm.
Vi hamnade på Tant Grön för ovanlighetens skull.


Och vi pratade om vad alla höll på med, mest om skolan, och sedan skulle I gå gem. Men jag och H satt kvar en stund.


Sedan tyckte jag att vi borde ta kort på oss två, i och med att vi inte ses så ofta, och ett bildbevis skulle liksom passa sig.


Lördagskvällen var fin den med. Lägger ut bilder snart. Men nu måste måste MÅSTE jag sova. Asien börjar förresten ordna upp sig lite, och det känns bara så bäst!

HUR MAN ÖVERLER EN FREDAG

Jag blir så där konstigt fånig när jag ser fram emot saker. En torsdag innan en peppig fredag resulterar denna fånighet i sömnlöshet. Men fredagen kom till slut och det blev finmiddag på Babbel (igen) och häng på Viskan (som alltid). Och så var det tvunget att T oplanerat skulle få reda på sin present mitt i allt. Jonathan Johansson den 4:e november och höstpeppen är hög!
Gott i massor!

REDAN GLÖMDA

Men ja nu är "Klagomuren" med Jonathan Johansson ute på Spotify. Så himla fint! Lyssnas sönder i detta nu på en Macdator som inte är min. Har i veckan kommit fram till att jag inte behöver skriva inlägg på skolans diskussionsforum varenda vecka för det är visst inte obligatoriskt. Kan ju göra det varannan vecka som T föreslog. Varför hetsa och stressa när man inte behöver? Ska iväg och vandra i stan, kanske köpa något dyrt och sedan jobba tillsammans med min syster, något som gör det hela mycket bättre. Nu vet ni vad jag ska göra, vilket kanske inte alltid framgår när jag skriver, men nu vet ni i alla fall.


WHAT THE WATER GAVE ME

En helg. Jädrar.
Fredag


Lunch på Viskan med elin och någonstans där mitt i allt så dog jag lite.

Lördag


Syster och jag tog båda bussen till stan för att gå iväg på varsin fest. Jag var pepp!


Kom fram till festen, mest nytt folk och nya trakter.

Och så blev det dans och sen inget mer. Tidig hemgång för allt blev bara snurr.


Söndag


Dega i sängen till 5, pizzabak och tre filmer fick avsluta helgen.


Så här blev det. Himla gott!

Och nu så här på söndagskvällen ska jag plötsligt få ett infall bara för att jag lyssnade på Detsamma med Thomas Stenström. Men vad gör väl det!
GE MIG ARSENIK, BAPAPA

Skickar iväg peppen till vännen som skriver hemtenta. En fråga om kön om jag fattat saken rätt och det hade ju faktiskt inte kunnat bli bättre. Själv ska jag träffa elin och luncha lite.

JAG VET VART JAG KOMMER IFRÅN

En snabb vecka med plugg plugg och jobb fast inte i mängder. Spana på högskolan var faktiskt fint och jag satt där och tänkte att det är lite tråkigt att jag inte träffar folk. Att jag inte går till skolan. Sitter framför datorn och kommunicerar. Det är bara att gilla läget. Och gilla att jag sände in mitt första examinerande inlägg! OCH PEPP FÖR TRE DAGARS LEDIGHET!

Min imitation av Nyckeln till frihet omslaget.

YOU GOT THIS SWAG YOU GOT THIS ATTITUDE

Hemma efter jobb och en sjukt bra utförsäljning. Och så får man en sån här rolig video rekommenderad av sin vän och undrar vad hon tänkte där. Skrattar lite tyst för mig själv i sängen.

FINKAMMEN EFTER ALLA SOM GJORT DIG ONT

Ibland önskar jag att livet vore lite mer som en film.

Jag kan se på film. Hela hela tiden, mest jämt. När jag var liten kom jag hem från skolan, åt mat mat mat och satte på en film och åt mer mat. Var som en slags terapi. Skolan var ju inte direkt rolig. Jag och bästa vännen hade i alla fall varandra och det räckte för oss just då. Så jag kom hem, satte på en film och flydde. Vi hade en massa VHS-filmer. Skattkammare. Jag minns dagen jag hittade Cry Baby. Såg den 4-5 gånger den eftermiddagen/kvällen, minns inte exakt.

Sen blev jag lite äldre. Åt inte lika mycket, såg lika mycket på film. Det gamla mönstret sitter i och det är lätt att falla tillbaka. Fascinerande det där.
14-15 år. Rätt kul hur stereotypiskt tonårig man var.

I HOLD MY BREATH

En lugn helg. Finsk afton som blev helt ok tror jag. Vi lärde dem discodans. Annars har det varit rätt dött.


Efter att ha sett "Två steg från Håkan" har det blivit massa googlande. Rätt roligt faktiskt.

POPCORN KÄRLEK

För er som inte vet gillar jag Idol. Mycket.
Och när jag och syster ska planera saker så är vi inte alltid så fokuserade, men det blir bra ändå.

JAG TROR ATT DET ÄR EN HÖG MED SKIT

Hujedamej. Ligger sjuk hemma, ont i kroppen, lagom fräsch.

Och jag kan knappt vänta till den 31 oktober då hela skivan släpps!

KEEP YOUR HEAD UP

Lång dag kanske inte tidsmässigt men psykiskt. Började dagen med plugg och blev färdigt med allt. Peppen som J sade.

Åt sushi idag, själv, innan jobbet. Finast idag.

MEDAN GIFTET VERKAR

"så länge dom har fel bild av dej
har dom spelat bort
varje möjlighet att skada ditt liv
du kan återvända
till det du var avsedd för
du kan sitta vid lampan i ditt rum
och se dom som en väv
en gobeläng av rörliga figurer
som kastar jord och kvistar över stället
där dom älskat"

- Bruno K.Öijer


Nu ska jag fortsätta att plugga.

NEONSKYLTAR PÅ GATORNA SÄNDER LJUS TILL MIG OCH SKATORNA

Dagens citat:

"Du är lika ful som jag"

Och det kändes helt ok. Mer ok än all annan skit som bara kommer och kommer. När man tror att man inte bryr sig men så kommer något nytt som bara slår hål på en, som gör att man börjar fundera. Fast jag kan väl inte tycka något när jag inte vet, det vore ju bara fel. Så det är bara att le och önska lycka till.

Nu ska jag öva på discodans och kanske plugga. Fast egentligen borde jag bara sova.

YOU ARE THE BEAUTY

Men det blev ju en bra lördag. Åt massa tårta som bestämt och fick en himla fin hejdåkram. När jag sedan kom till T var klockan redan mycket. När vi inte träffas så "ofta" längre under veckorna har man mycket att prata om när man väl träffas. För att komma ihåg allt det man vill prata om gäller det att man har ett bra minne eller som jag; skriver ner allt det som hänt under veckan. Lista med ämnen betades av och nöddrinkar blandades. Sämst med kvällen var att stå i kö till klubben och att komma in för sent sent sent. Bäst var att vi våga så himla mycket för det fanns absolut ingenting att förlora. Att säga hej är inte så farligt ändå.

En timmes dans och spring.


Sprang på dessa tjejer och dansade i någon sekund. Sen blev det som det blev och vi var bara helt enkelt tvugna att röra på oss.<3<3

RSS 2.0