YOU WILL NEVER BE WALKING ALONE

Hemma typ. Känns fint men konstigt. Hjärtat halvt kvar i Thailand. Att träffa bästa vännen, familjen, alla vänner gjorde hemkomsten så mycket lättare. Har jag sagt att du faktiskt är bäst T?

KOMMER DU IHÅG MIG?

Alltså jag trodde faktiskt att jag skulle vara bättre på det här med att blogga och lägga ut bilder. Men tiden räcker liksom inte till. Att inte ha internet på hotellen har ju inte hjälpt det heller.

Men en liten kort sammanfattning kanske vad vi sysslat med.

Efter Kuala Lumpur åkte vi till Singapore. Det var finare och bättre än Kuala Lumpur. Givetvis hade vi bokat hotell i stadens prostitutionsdistrikt, för vi visste liksom inte bättre. Men vi hängde inte så mycket där utan vi vandrade mest omkring i de bättre områdena. Vi shoppade, kollade på tempel, gick på nattsafari och bästaste Zoot, gick på bio och åt indisk mat som var så starkt så starkt. Det var fint men vi saknade solen så vi bokade biljett till Bali ganska så snabbt.


Väl i Bali fick vi reda på att det var regnperiod. Lyckat. Vi bannade oss själva att vi inte hade bättre koll. Men vi hade kul ändå på Kuta, partydistriktet nummer ett i Bali. Vi dansade alltså rätt mycket där. Efter några dagar på Kuta tog vi båten till Gilliön Trawangan med förhoppningen att det kanske kanske skulla vara bättre väder där. Det var det inte. Det regnade mest hela tiden. Vi snorklade en dag vilket var kul. Annars solade vi väl mellan skurarna och hängde sedan på rummet och kollade på film och drack te. Vi beslutade att det nog inte var någon idé att stanna kvar på Bali. Så vi bokade en ny flygbiljett tillbaka till kära Thailand.

Vi är alltså i Thailand nu, igen. En vecka tidigare än vi egentligen hade tänkt. Vi hänger på ön Koh Samet. En ö som ligger rätt nära Bangkok. På färjan hit träffade vi några svenska tjejer. Dem hänger vi med på kvällarna. Annars solar vi på dagarna på pudervit sand och badar i finaste vattnet. Det räcker för oss, mer behövs inte.

Singapore

Flyget till Singapore.


Åt bästa indiska maten som serverades på ett enoooormt stort fat.


I ett kvarter fanns den här butiken och den var jag ju självklart tvungen att gå in i.

¨
Vi gick som sagt på Singapore Zoo. Där hade de sådana här bjässar.


I parken var aporna,lemurerna och allt möjligt fritt ute och svängde.


Det var himla billigt att gå på bio i Singapore så det gjorde vi. Vi orkade inte shoppa mer.

Bali


Hotellet på Kuta. Vi var himla nöjda!


Elin steker vid poolen de få timmarna det inte regnade.


Jag stekte och badade jag med.


Och på stranden var det massa surfare vilket givetvis var trevligt att kolla på.


WHEN WE WERE WINNING

Ar i Bali utan fungerande mobil och inget internet pa rummet, sa sitter vid hotellets dator. Men vi lever och mar bra. Vi chansade pa hotell och det blev hur bra som helst. Party vid poolen och mitt i smeten. Kunde inte blivit battre faktiskt.

SANT MEN SANT

Klockan är nu mitt i natten och jag borde sova. Men ville informera att vi reser vidare imorgon, till bad och sol och ännu mera värme (hoppas vi). Bali är destinationen. Ska upp tidigt men är lite upprymd så dära, som när man var liten och visste att man skulle iväg. Då är det svårt att somna.

RSS 2.0