MAKE MY CHRISTMAS COME TRUE

Är så där äckligt smörig. Kollar julkonserter på TV och slår in julklappar med "All I want for Christmas is you" i bakgrunden. Men bara för att det är julafton känns det faktiskt helt rätt, vill inte ha det på något annat sätt.

BE ALDRIG MER OM URSÄKT FÖR SAKERNA DU GJORDE

Ibland säger folk helt knasiga saker. Då får man väl bara ignorera även fast det är svårt. Tänka att de vet nog inte bättre. Och efter-lördagen-ångesten har lagt sig också. Tänker att det var nog inte så farligt att ge lite klistermärken, som ett litet hejdå så där.

Efter att få prata av sig och en fjärde advents fika kändes det faktiskt lite bättre.
Och nu ska jag på något så oväntat som spa i några timmar.

THERE IS NO STOPPING US RIGHT NOW

Bara ÄLSKAR Musikhjälpen. Bästa!

JAG SITTER OCH SKRIVER, DU GÖR ANNAT

Tydligen är vattnet där vi bor förgiftat. Väldigt passande så där.

Annars ser jag på Julkalendern, äter clementiner, har ont i magen, sover så länge jag bara kan, äter stekt ägg till frukost, hoppar av vid resecentrum bara för att kunna gå förbi (...) , jobbar på min självkänsla och känner mig lite lost. Jobbar på "Årsbästa"-listan i tron att den ska ge mig någon slags insikt. I princip varje låt har ett minne bakom sig, en känsla, eller så tycker jag bara de är jävligt fina och bra.

Så saknar jag min vän lite, fast bara lite (får inte ge henne hybris). Får gärna bli den 21 december typ nu nu NU!

DU STANNAR, FAST JAG VÄNTAR, OCH JAG LÄNGTAR

Ont. I. Magen. Hela. Tiden.


DEN DÄR LÖRDAGEN DÅ VI INTE GICK UT OCH DANSADE

En mycket märklig lördag. För trots att jag mår illa och inte känner mig så där helt frisk så hade jag nog ändå dansat på klubben om någon hade sagt "kom!". Bara för att liksom. Men det är mer än ok att göra annat också som att fika och se en film som man redan sett. Bara för att jag kan liksom!

AND I'M A GODDAMN FOOL, BUT THEN AGAIN SO ARE YOU

Jag har inte varit på jobbet sedan i tisdags och känner mig minst sagt risig. Vilar mest och mår illa illa illa. Däremellan kollar jag på film och gör spotifylistor. Klurar på en det-bästa-från-år-2011-lista. Gjorde den här listan för att ha något fint att grubbla till.

IF THERE IS YOU THEN THERE IS ME

Varit sjuk sjuk sjuk nästan hela veckan. Gör inget vettigt utan ligger ner mest hela tiden. Ser på filmer med Rob Lowe och Patrick Swayze när de var så där riktigt snygga och unga.

Men i lördags var jag frisk och då var det födelsedagsfest med finmiddag och allt.
Besök från Göteborg.


Så kom fler glada flickor.


Det dukades fint och "Chillet till middagen"-listan spelades.


När alla ätit skulle tårtan pyntas.


Och dessa flickor var himla fina kvällen till ära!


Och jag vet inte riktigt vad L känner på den här bilden. Men söta är de!


Och här poserar vi på bästa lördagsvis.


Efter middag, tårta och peppdans drog vi till klubben (den vanliga).


Och där dansade vi tills det var dags att gå hem.SE PÅ DIG SJÄLV, SKA MAN SE UT SÅ DÄR

Jag tog en tur till göteborg igår och ordnade ett nytt finskt pass. Fotografen tyckte att jag var alldeles för glad, att jag behövde se mer sur ut. Så sur fick jag bli, nästan på gränsen till arg. När han frågade mig om jag tyckte att kortet blev bra så svarade jag ja, fast jag egentligen menade nej, för mitt i all stress så kunde jag faktiskt inte veta bättre.

RSS 2.0