HAR BLIVIT LITE HEL MEN ÄNDÅ HALV

Har haft en fin fin helg. Umgåtts med gamla vänner och lärt känna fina nya människor. Jag känner mig lite slutkörd men det är ok. Känns värt att vara det.

Mor min fyllde år i onsdags vilket vi firade med mat och bio. Torsdagen var det dags för den (från min sida) efterlängtade afterworken. Lyckat blev det. Dock inte att S fick glas i foten och att jag var så trött att jag nästan somna på dansgolvet. Fin fint att komma hem till underbara S då och hitta soffan bäddad och klar och sleva i sig fräschaste fruksalladen. Fredagen gick som en dimma och spontanfestande på kvällen med himla fina tal fick mig att fundera lite. Lördagen blev det förfestande hos syster (utan syster) och något som skulle bli kort blev till några timmar. När man har trevligt blir det ofta så. En kort tur till Wiesers blev lite längre och det fick bli spontandans i baren istället.

Och snart är det lov för en viss T och jag kan inte annat än säga att jag längtat!

Afterwork 26/5
Förfesthäng och barhäng
DU FÖRSÖKER HÅLLA MASKEN. SÅ DU KAN SVÄVA ÖVER MARKEN

Wow. Försöker börja med ett leende...även om det kanske inte är så jag känner mig.

HÄNGA HELA HELGEN BARA DU OCH JAG

Lördagen spenderades hos N och M och Memphis och Floyd. Jag har ätit ätit ätit och skrattat hejdlöst åt allt och ingenting. Övningskört har jag också gjort och upptäckt att det är nog ingen bra idé att ha (nästan) hela familjen i bilen när jag gör det. Stressande minst sagt, om än mysigt.
Coolaste katterna någonsin typ
"natt"-promenad där vi upptäckte fina träd längst vägen
Efter en 45 timmars arbetsvecka är jag faktiskt lite slut....

ALLA MINA LÅTAR OM DIG, DET HANDLAR OM DIG

Gårdagen var minst sagt galen. Hängde på liseberg med L vilket var himlans kul. Större delen av dagen ägnades åt väntan - väntan på veronica maggio, väntan på atmosfear (som för övrigt var sjukt läskig, dog nästan) och sist men inte minst en sjukt lång väntan på bussen hem. Man kan ju inte annat än älska västtrafik. Fint hade vi det iallafall trots denna väntan. Flum inne på en hamburgerbar avslutade våran göteborgskväll där personalen inte verkade ha någon koll på vem som skulle ha vad! Och vi bara stod och skratta åt dem, de trodde säkert vi var fulla. Fint avslut i alla fall.

Mjukglass som smälte typ direkt

Vi såg Sammys äventyr i 3D och tyckte att det var så gulligt så! Det var nog inte meningen att man skulle skratta, men det gjorde vi.
Syster och kusin hängde vid scenen och självklart tog jag kort på dem
Jag var taggad!
Vi stod lite långt bort och det blev inga närbilder
Precis lika bra röst som på skivan.
Helt klart godkänd konsert. Nästa gång blir det på P&L och då kanske publiken är mer pepp och då är ju även T med. BLIR FETT!

OM DU ALDRIG PROVAT HUR KAN DU DÅ VARA SÄKER

Lång dag. Och jag mår minst sagt konstigt. Som att jag väntar på något som jag inte borde vänta på.

Har annars varit produktiv, fullgjort mina skyldigheter och varit duktig m.m. DET känns bra (även om annat ligger och gror) och gör att man kan däcka med gott samvete.

Åh så fint.

I WISH I HAD A HOUSE IN THE CARRABIEN

Har nog världens bästa arbetskamrater. Det visste jag väl sedan tidigare också egentligen, men jag hade en sådan stark känsla just idag bara.

Och på tal om känslor så känner jag något som jag inte borde känna och jag hoppas det är en övergående känsla.


KLART MAN STÄLLER UPP

Satt i köket för en timme sedan och åt skiva, efter skiva, efter skiva av ost. Det var gott. Men nu mår jag illa, för de som vill veta. Träning imorgon JAVISST!

Och så tänker jag även på hur fint det är när någon tar en i handen.

O MARE NERO, O MARE NERO, O MARE NE. SÄNKER MUSIKEN, LÅTER ALLA SJUNGA MED

Då var den helgen slut. CRAZY var bara förnamnet. Sjunga högt i bilen, dansa till rocken, fejkspel på fiolen, grymmaste kortegen och skratta till de grymmaste dansmovesen någonsin. Och att möta fina människor när man inte trodde att man skulle möta någon. HUR TREVLIG MAN KAN VARA. Sug i blicken. Var minst sagt vemodigt att åka hem igen. Inte paris-vemodigt, men ändå.

OCH JA DET ÄR OK ATT VARA GALEN!

Så nu har vi bestämt oss. Vi åker. Fyra timmars sömn, sen måste jag upp och packa färdigt. Man kan ju undra varför jag sitter här då.

ALLTING KOMMER BLI BRA TILL SLUT, DU SKA SE ATT ALLTING ORDNAR SIG

SÅ JÄDRA GÖTT OCH OCH ÄR SÅ GLAD FÖR T OCH DET ÄR BARA SÅ HIMLA BRA!

Helgen var också fin. Besök från göteborg och fina möten och fina blickar.
Vädret var helt underbart och tjejerna tyckte det kändes som att de var utomlands.
Just den lördagen var det finsk dag i staden med marknad och annat som hände. Finska munkar såldes men jag stod emot!
Timo Räisänen spelade i parken och det var så himla bäst! Dansa så jag blev alldeles varm
Dagen slutade även med dans och fina saker som hände fast man inte räknat med det.
Dagen efter blev det mer häng i parken och sol sol sol! Och förhoppningsvis blir denna helgen minst lika fin och även om allt är väldigt spontant så känns det ändå som att det spontanta kan leda till något som vi inte räknat med. Eller så blir det bara en sjukt rolig helg och det är ok det med.

NU HÄNDER DET IGE-E-E-E-E-N!

I fredags var det fika på viskan, indiskt och Familjen på Sticky. Killar vid namn Ludvig kom fram och hälsa två gånger och återberättandet togs till en helt ny nivå. Fint var det och vi dansa dansa dansa.


TRO OCH HOPPAS ÄR ALLT VI KAN

Ja nu har det alltså gått 3 dagar ungefär och det är ju inte så att man börjar undra lite vad som händer. Hur seg kan man vara? Och att jag ens bryr mig är desto jobbigare men men....har annat att se fram emot. Som att det är sista jobbdagen för veckan imorgon, en ledig fredag, en PEPPIG fredag då sara kommer hem och vi ska dansa till familjen! Ska bli så himla fint! Resten av helgen blir fin den med men det kan jag skriva om senare. Fullt upp är det iallafall. Tränat hela veckan har jag också gjort men inte med S som jag egentligen borde men imorgon så tar vi banne mig tag i det! Huvudet är för övrigt fullt med trafikmärken och hur viktigt det är att tänka på säkerhet framför bensinförbrukning. Det ni!

wow.

OCH NU HÄNDE SAKER OCH TING SNABBT

Jajamän nu tog man tag i saker. Känns helt otroligt bra! Eller mer än bra, känns helt fantastiskt. Frågan är om jag kommer känna så imorgon när ca 13 000 kronor försvinner från mitt konto...men som sagt det är en investering.

I helgen var det utgång med stort F där vi hoppats mycket men på sitt sätt så blev det bra ändå.

Hängde med dessa som inte skulle med ut men de kom ändå och det var fint.
På klubben bestämdes det att det fick bli som det blev, iallafall från min sida.
Mötte fina S och T skulle ta kort och allt blev suddigt.
Och vi dansa, dansa, dansa. Det var den kvällen. Sedan hände en del andra saker som kanske inte ska nämnas här.

DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR, JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER

Åh är lite lycklig nu!!! Kommit fram till andra saker ikväll också, att det är dags att ta tag saker. Rättare sagt EN sak.
(Lite fattigare men ack så glad)

RSS 2.0