KOMMER DU IHÅG MIG?

Alltså jag trodde faktiskt att jag skulle vara bättre på det här med att blogga och lägga ut bilder. Men tiden räcker liksom inte till. Att inte ha internet på hotellen har ju inte hjälpt det heller.

Men en liten kort sammanfattning kanske vad vi sysslat med.

Efter Kuala Lumpur åkte vi till Singapore. Det var finare och bättre än Kuala Lumpur. Givetvis hade vi bokat hotell i stadens prostitutionsdistrikt, för vi visste liksom inte bättre. Men vi hängde inte så mycket där utan vi vandrade mest omkring i de bättre områdena. Vi shoppade, kollade på tempel, gick på nattsafari och bästaste Zoot, gick på bio och åt indisk mat som var så starkt så starkt. Det var fint men vi saknade solen så vi bokade biljett till Bali ganska så snabbt.


Väl i Bali fick vi reda på att det var regnperiod. Lyckat. Vi bannade oss själva att vi inte hade bättre koll. Men vi hade kul ändå på Kuta, partydistriktet nummer ett i Bali. Vi dansade alltså rätt mycket där. Efter några dagar på Kuta tog vi båten till Gilliön Trawangan med förhoppningen att det kanske kanske skulla vara bättre väder där. Det var det inte. Det regnade mest hela tiden. Vi snorklade en dag vilket var kul. Annars solade vi väl mellan skurarna och hängde sedan på rummet och kollade på film och drack te. Vi beslutade att det nog inte var någon idé att stanna kvar på Bali. Så vi bokade en ny flygbiljett tillbaka till kära Thailand.

Vi är alltså i Thailand nu, igen. En vecka tidigare än vi egentligen hade tänkt. Vi hänger på ön Koh Samet. En ö som ligger rätt nära Bangkok. På färjan hit träffade vi några svenska tjejer. Dem hänger vi med på kvällarna. Annars solar vi på dagarna på pudervit sand och badar i finaste vattnet. Det räcker för oss, mer behövs inte.

Singapore

Flyget till Singapore.


Åt bästa indiska maten som serverades på ett enoooormt stort fat.


I ett kvarter fanns den här butiken och den var jag ju självklart tvungen att gå in i.

¨
Vi gick som sagt på Singapore Zoo. Där hade de sådana här bjässar.


I parken var aporna,lemurerna och allt möjligt fritt ute och svängde.


Det var himla billigt att gå på bio i Singapore så det gjorde vi. Vi orkade inte shoppa mer.

Bali


Hotellet på Kuta. Vi var himla nöjda!


Elin steker vid poolen de få timmarna det inte regnade.


Jag stekte och badade jag med.


Och på stranden var det massa surfare vilket givetvis var trevligt att kolla på.


Kommentarer
Postat av: S

Du är söt! Jag saknar dig jättemycket! Kommer hem 1 april... DÅ! :D

2012-03-14 @ 21:25:07
Postat av: mamma

så kul att läsa din blogg:) Vi längtar till när du snart kommer hem! Härligt att ni får njuta av sköna bad nu! Kram Mamma

2012-03-14 @ 22:21:26
Postat av: olivia bergvall

kommer sakna er va va

2012-03-18 @ 05:16:49
URL: http://oliviabe.blogg.se/
Postat av: shiva

bryr er inte om regnskurarna, ni var ju ett nytt land se och det är ju underbart!! se till att njut det sista innan ni är hemma, saknar dig så mycket att du inte anar det, distansen mellan oss nu kanske gör oss lite snällare mot varandra ;P puss på dig min älskade vän!

2012-03-18 @ 23:54:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0