HAMNAR DÄR JAG VILL HAMNA

Har kommit fram till att det är mig det hänger på. Om det skall bli som jag vill, skolan och allt, får jag själv ta tag i det - ingen annan. Det har jag egentligen vetat hela tiden...men ibland måste man påminna sig själv så man skärper till sig. Imorgon blir det annorlunda, bättre, roligare, tuffare (?), mer komplicerat, underbart....Det är så jag vill ha det och då blir det så.

SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA

Har nu bestämt att det är dags att ta det lite lugnt. Kan knappt komma ihåg då jag senast var hemma en lördag kväll utan att ha något & göra. Det känns bra faktiskt. Borde bli fler kvällar som denna.. Samtidigt älskar jag att ha fullt upp, men ibland måste man ladda om.

Daniel Adams-Ray var sjukt bra. Av många olika anledningar.....Vet inte riktigt hur jag skall göra, bete mig, känna mig. Galet!

Var svårt att få ett "bra" kort på honom...

I HUVUDET GÅR DET RUNT RUNT

Jag vet ibland inte riktigt hur vill ha det, hur jag ska ha det. Hoppas kan man ändå. Får se vad som händer...

Försöker julpynta just nu. Söta mamma har redan börjat med att sätta upp röda gardiner i mitt rum :)


IBLAND FÖRSTÅR MAN INGENTING

Kaosartad jobbdag med anledning av Lanvin <3 H&M! Stackars de människor som ville så mycket men inte fick någonting. Finns dock värre saker i livet t.ex. som att jag inte vet hur man skriver ett avtal (!). Ibland är skolan bara för underbar.
Snö och kyla är inte heller mina favoriter just nu. Fast det tar sig. Snart är det torsdag och Daniel Adams-Ray. Bara att tagga, tagga och tagga!


DET ÄR SÅ MYS - ATT BARA VARA

Har kommit underfund med en massa saker denna helgen. Mysigt var det iallafall att hälsa på vän i storstan. Se hur hon har det, träffa hennes nya vänner och bara umgås som förut. Härligt var det :) Är dock inte fylld med så mycket energi som jag trodde att jag skulle vara - snarare tvärtom. Kan bero på att det blev sena nätter och tidiga mornar....

Lördagens party-tjejer
Middag på grekiskt restaurang
Secondhand shopping i en butik på zinkensdamm (tror jag att det var)
Gamla stan

NÄR MAN BARA VÄNTAR OCH VÄNTAR

Fick tips om att lyssna på detta, riktigt mysig musik :)


O JAG VAR KÄR O DU VAR KÄR OCH JAG STOD HÄR OCH DU STOD HÄR

Det är ibland nästan så att man själv tycker att det är lite galet, det där med känslor :) Fast det är ju för underbart att inte riktigt veta vad man känner, mer än att man vet att man mår bra...för det gör jag :)

Är i full gång med att packa inför stockholmsresa. Det är lite mindre kul...Vet aldrig vad jag skall ta med mig och så tar jag med alldeles för mycket grejer oftast.

Blommig klänning:)

Eller det här....

Har lite att välja mellan....

DET GÅR INTE ATT HA DET SÅ MYCKET BÄTTRE

Ibland är livet bra :) Sitter och lyssnar på musikguiden i P3 - Familjen guidar genom sin musikaliska uppväxt. Myser med nachochips och höstens/vinterns första julmust. FICK GODKÄNT PÅ TENTAN! Gillar kanske en person som jag inte borde gilla, men vad gör väl det? Skall åka till Sthlm på torsdag och hälsa på min underbara vän. Daniel Adams-Ray den 25 november med en till underbar vän:) Så fortsätter det så.... Trevlig lördag var det också med Mistluren (Handelshögskolans "orkester").

Mina snygga röda orkesterbrallor!

SOM MAN VILL HA DET

Pust...nu var den tentan gjord iallafall. Det kändes ok. Inte samma uppgivna känsla som efter förra tentan iallafall. Kvällen efter tentan blev inte så lång för min del dock men det var kul så länge det varade :)

I'TS TIME

Tentadags - igen. Vet inte riktigt hur det känns...får tänka att det finns värre saker än att inte klara tentor (kommer inte på något just nu dock). Ångest! Gick upp tidigare än tänkt också, måste ha räknat fel...Så nu sitter jag här, för ångestfylld för att kunna plugga, och att jag inte pluggar leder i sin tur att känslan förstärks. Jobbigt....

POSITIVT TÄNKANDE

Jag är inte stressad näe! Idag skall jag plugga stenhårt; det vill säga ingen facebook och ingen teve! Inget som kan distrahera mig från mitt tentapluggande....Men tänka på annat kan man ju få göra :)

"tvåhundra drömmar senare äts jag upp av dig"


URSÄKTA MIN FRANSKA

Mår konstigt bra men ändå inte...bra. Ibland vill inte livet riktigt bli som man vill att det skall bli. Jag vill veta nu om det jag gör är rätt. Vet inte om jag ens vill veta egentligen för det är bekvämt att bara vara och inte behöva tänka speciellt mycket... Nu blev det visst bara massa strunt...

Konserten i fredags var bra förresten! Jag hade kanske lite för kul :) Skulle behöva min personliga bodyguard med mig överallt, du vet vem du är ;) Tog inte så mycket kort vilket var lite synd.

Saker att se fram emot:

Fredag: TENTA! (positivt tänkande heter det ju)
Kvällen: TENTAFEST! (behöver inte säga mer...)
Lördag: Uppträdande med Mistluren (handelshögskolans "orkester")
Kvällen: Sittning samt fest i kära Borås med käraste vänner :)

Skall kanske åka till Paris i januari...har inte bestämt mig än. Vore inte helt tokigt & göra det :)

På "Familjen" i fredags

RSS 2.0