VARJE GÅNG DU MÖTER MIN BLICK

Känner mig produktiv. Saker händer,jag tar tag i saker. En asientripp ska planeras så jag åker till staden-i min tjocktröja sista dagen i augusti.

YOU BLOW MY EYES

Kan ju hända att jag ligger och tänker och grubblar mitt i natten, att allt bara ska bli precis som man vill.


LET GO, LET YOUR SKIN SHOW, THAT YOU'VE BEEN IN THE SUN TODAY

Verkligheten, igen. Realiteten med all dess osäkerhet. Hade varit trevlig att typ stanna kvar där, för evigt. Bo i stenhus och äta gyros och skratta så magen gör ont. Har inte fått nog av sol, bad, sunkig frukost med vita frallor och gråa/gröna/kalla ägg, rosa t-shirtar, surrealism på barer, gå i shorts & inte frysa och vin på balkongen. Så här i efterhand var allt rätt fint ändå. Men att komma hem var väl bra det med, speciellt när det som jag trodde var glömt och gömt skedde och jag blev så himla glad! Så nu sitter jag här och lyssnar på någon annas spotifylista tönt som jag är och bara ler och tänker att det kanse inte var fel på mig. Fast det visste jag väl, men ändå.

YOU WANNA GET YOUNG BUT YOU'RE JUST GETTING OLDER, AND YOU HAD A FUN SUMMER BUT IT'S SUDDENLY COLDER

Då var det inte så mycket sommar kvar. Känner mig ändå rätt nöjd över vad som sagts och gjorts. Att jag inte vet vad jag vill är en annan femma. Det behöver jag inte grubbla på just just nu då jag packar mina finaste sommarkläder och drar till Rhodos. Innan det blir det fint födelsedagsfirande ikväll och "sista" utgången i borås innan skolstart och dylikt och min mage säger en sak och min hjärna en annan. Jag vet vad som vore det bästa avslutet men det är nog alldeles för mycket att hoppas på. Så jag tänker inte mer på min magkänsla utan fortsätter packa.
Tylösand förra lördagen...

VAR ÄR OSKAR?

Varit och sett Linnros på Liseberg med fina människor.  Vunnit på lyckohjul och ätit korv.
'
'

OH SARA, KOM UT IKVÄLL! JAG VÄNTAR I HÖRNET VID 7ELEVEN.

Att släppa alla hämningar ibland är skönt. Att slippa tänka på vad man gör. Sluta bry sig vad  alla (läs några) tycker om en. Inte för att de kanske tycker något alls. Det var i alla fall fint att ha M på besök i helgen även om jag skulle iväg och jobba dagen efter (söndag).
Litet bildregn.
Fick ett himla fint paket från M och K.
Ja, nej eller vaddå?
Det var en fin lördag som slutade med dans dans dans på pop-o-hoj.

THINGS WILL NEVER BE THE SAME AGAIN

Ja en fredag som kändes som en lördag, fast kanske mer som en söndag om man tänker efter, är nu över. Torsdagen var i alla fall fin. Firade finaste Nathalie och åt kinamat. Hade picknik i parken och blev rätt bra på att inte svara ja, nej eller tveka. Åkte vidare för att pimpla vin och hänga. Blev givetvis utgång med häng på lite fel ställen men vad ska man göra när man så gärna vill vill vill. Åt i alla fall falalfel och drack cola mitt i natten och slapp betala någon taxi hem vilket var precis vad som behövdes.

DET VAR MENAT O VA

Fullt upp är det som gäller idag. Det känns bara så BÄST. Kan man förvänta sig en tummen upp idag igen T?

VI BYTTE NUMMER, DU BODDE LÅNGT BORT

Jajjemän. Då hände det. En underbar men surrealistiskt lördag. Det kunde faktiskt inte blivit bättre men vart det leder är ju frågan. Foton togs givetvis.

Peppar även otroligt mycket för hela tre dagars ledighet!!

RSS 2.0