OJ VAD MÅNGA LÅTAR

Hänger och tar det lungt. Väntar på att folket ska komma hem och det blir midsommarmat. Hittat ultimata festivaltröjan i garderoben med ett väldligt fint budskap. Ett passande budskap för en (förhoppningsvis) galen vecka, eller?


YOU AND I KNOW

Oj wow. Bara 4 dagar kvar. Sedan bär det iväg. Och jag har ont i magen mest hela tiden, fast mest när jag tänker på DET, och det är typ hela tiden. Vad hände där?! Går inte att förklara. Och jag vill helst inte förklara. Ett års väntan är snart över och det kan inte bli annat än bäst.

Och jag blev firad igår också. Godaste muffinsen väntade på min plats, ett otänt ljus på men det var precis så fint som det kunde vara. Har finaste vännerna som bakar och allt, fast de är sjuka och borde ligga stilla. Fick alldeles för mycket presenter som bara träffade så där mitt i prick! Sist men absolut inte minst blev jag väldigt överraskad av ett AWESOME presentkort och underbart restaurangbesök av bästa bästa bästa du. Jag bara tänker tillbaka på hur jag hade det för ett år sedan, för två år sedan, och jag visste nog inte hur bra man kunde ha det. Hur glad man kunde vara utan en massa ångest, rädsla, skuldkänsor....fast varför tänka på det.


UPPSNÄRJD I DET BLÅ

Så himla fin dag! Nära till tårar flera gånger. Så himla fin familj och bästaste vännerna någonsin. Kärt återseende, lika kär överraskning (!), vackra blommor, typ de finaste jag fått och grymma presenter. FESTIVALBOX! God mat, MUNKAR och godaste tårtan. Har en så snäll mor som bakar en tårta med marsipanlock när jag lite försikigt önskar det.

Fin dag som avslutades lite konstigt, med skuldkänslor och lite ångest. Vill inte vara elak. Men det ska nog gå, måste vara hård helt enkelt. Se förbi det. TAGGA helt enkelt och bortse från annat.


TIDEN GÅR OCH JAG BARA SITTER NER OCH KÄNNER INGENTING

Är borta från jobbet och det känns så där. Men jag vill bli frisk frisk frisk.

Har annars varit på bröllop i helgen och det var underbart. Glädje, en och annan tår, lite stress, dans, fina festivaltips (som inte var så fina enligt T, men jag tycker det låter som en ypperlig idé med bröd och mjukost i tältet), lite tryckardans och skönsång i regnet^^. Minnesvärt.

§WE HAVE EVERYTHING

Efter en lyckad möhippa, ännu mer gurglande, märkliga huskurer, vin, dans, te klockan två på natten så är jag fortfarande sjuk sjuk sjuk. Inte lika sjuk men ändå. Vore ju inte alltför kul om jag var sjuk under p&l. Jag vet vad jag borde göra men det finns inte i min världsbild. Så jag jobbar och sliter. Fast inte nu i helgen för då är det bröllop. Cateringansvarig/matansvarig och sjukling.

Har börjar fundera på lite saker, om att resa. Vore ju inte så dumt. Ska man våga?

En bild som speglar helgen så att säga

FINNS DET EN SÅ FINNS DET FLERA

Helgen har gått så himla snabbt, hann knappt blinka så var det över. Mycket festligheter har det varit och gurglande av saltvatten i hopp om att min förkylning skulle försvinna. Det är bättre, men är inte frisk. Studentfirande satte ton på helgen och fint grillhäng på fredagen var inte fy skam det heller. Utgång när man egentligen borde stannat hemma var en upplevelse, lite som Paris uteliv fast i mindre skala. Musikal nu på kvällen fick avsluta helgen och det var minst sagt en upplevelse. Att ha frukost med T flera mornar i rad har nog varit det bästa ändå.

Viskan är på något sätt platsen man hamnar på, vare sig man planerat det eller inte.
Ska förresten iväg på möhippa nu måndag till tisdag. Vart tog tiden vägen?

OCH GRANNARNA HAR KLAGAT SEDAN KVART ÖVER TIO , NU ÄR ALLA I MITT KÖK OCH JAG ÄR ALLDELES PAJ

Två inlägg på en dag. Jag har tråkigt jajamän. Upptäckte ett nytt webcamsystem i min dator som var mycket roligare minsann än det gamla. Kommer dock inte att resultera i fler egobilder kan jag lova.

Kom för övrigt att tänka på det med vänskap. Att det är så skönt att känna att man har vänner som är riktiga vänner. Som man inte kommer att släppa taget om. Någonsin. Att kunna prata om allt, eller bara vara tyst om man vill det. Som man kan bråka med, men att man samtidigt inte är för stolt för att be om ursäkt. Vill gärna komma ihåg hur den här känslan är. Att jag om massa år kan tänka tillbaka på hur fint allting var, och förhoppningsvis fortfarande är.

Lätt maniskt utseende var det jag försökte eftersträva.


LEV SOM EN GRIS OCH DÖ SOM EN HUND

Stannade hemma idag sjuk som jag är. Är inte van vid det. Att inte FÅ gå någonstans. Och det är otroligt tråkigt! Jag vill att saker ska hända. Men nu när jag bara är hemma så har jag ju tid att fixa saker som ska fixas. Fast nu ska jag ju egentligen bara vila vila vila. Väntar i alla fall på polska läkemedel, ska nog råda bot på min förkylning.

Bara så där apropå - HÅKAN spelar på liseberg i september! Kunde inte bli ett underbarare avslut på sommaren.

Uttråkad!!!!!!!!

ÄR DET BAL SÅ ÄR DET BAL OCH DET ÄR FINT

Är för tillfället sjuk. Inte så himla kul! Ska kurera mig hemma ett tag. Ville bara skriva att jag är rätt lycklig nu. Fina vänner och allt, att må allmänt bra (förutom sjukdomen). OCH ATT JAG ÅT EN BULLE OCH DET VAR SÅ HIMLA GOTT!

Var på bal igår och spanade. I flera bemärkelser.

'
oj...

JAG TROR JAG ÄLSKAR DOM DÄR JAG KOMMER FRÅN

Magiskt, magiskt, MAGISKT! Svett och dans och inga hämningar. NU förstår jag känslan.

ALLA DANSAR, OCH JAG TÄNKER ÄR DU OCKSÅ SJÄLV? VAR ÄR DU IKVÄLL...

Onsdagsutgång och firande av T:s sommarlovsstart var fint men blurrigt. Kan ju inte annat än hålla tummarna för att inget dumt sades. En sak är säker och det är att det är svårt det där med att gilla någon.

Och idag kom jag på att jag inte pluggat in Håkan texter och blev lite smått panikslagen. Så nu ligger jag här och lysnnar på Håkan när jag borde sova.


RSS 2.0