JAG GLÖMMER ALDRIG BORT VAD DU GJORT

Vaknar upp och sätter på Veronica Maggio varvat med The Naked and Famous. . Bra början på dagen. Sovmorgon har jag också. Om det är något jag älskar så är det att gå upp i tid och inte STRESSA! Ett litet presentkort ska göras också.


SNÄLLA GE MIG TVÅ SEKUNDER INNAN DU GER UPP

Efter 11 timmar på jobbet är jag inte världens piggaste. Men det är så fint att komma hem och bara lyssna sönder Veronica Maggios nyaste skiva. Så himla fina texter och man blir så glad glad glad! Känner att det kanske är dags för ännu ett skivköp?

Och så bra artistsläpp till P&L också! Just som jag trodde (snarare hoppades) att min pepp lagt sig kommer den smygandes igen. ALEXIS WEAK. KARL X JOHAN. VAD HÄNDER?! Kommer dansa sönder. Behöver nya skor.

EVERYBODY'S FEELING WARM INSIDE

Ny dag, morgon och ja, PEPPEN är kvar. Känns jädrigt bra. Helt ok att må så här bra. Läser recensionen av Håkans konsert i söndags och ångrar lite att jag inte var där, men det gör mig inte ledsen bara mer taggad inför 4:e juni. Läser en negativ recension om konserten också och funderar lite på om det var den gubben som stod brevid T.

"En del dansade. Jag stod stilla. Sorry, men det svänger inte...Kanske är jag bara en trött, småfet medelålders gubbe, obenägen att ta in nya intryck.

Eh ja kanske? Mycket kan man anklaga Håkan för men att hans musik inte skulle vara svängig är inte ett av dem.PUNCHING IN A DREAM

Helt galet fin dag, igen. Vi börjar bli bra på det där med att hänga. Fast det har vi väl alltid varit. Hann bli alldelses skakig idag också och pratade på alldeles för mycket. Trodde inte att jag skulle bli sådan. Helt sjukt hur vartenda litet beslut man tar kan leda till det där lilla ögonblicket som hade kunnat gå en förbi om man bara hade gjort något annorlunda. Så somnar med ett leende på läpparna, igen, och vet inte riktigt vad jag ska tycka om det.
Vi hängde i parken och det var varmt och fint.
Titta på ankor gjorde vi också.
Bättre hade det inte kunnat bli, även om alla dissa.Nu är det tillbaka till verkligheten och det känns inte lika ok!

OJ OJ OJ

Vill man minnas vissa saker? Ja det vill man för det är så himla fint! Men samtidigt är det så himla knäppt och man blir inte riktigt klok på saker & ting!
Hängde på viskan gjorde vi häromdagen och kommer göra typ hela tiden, hela sommaren.
Mötte denna tjejen och beundrade hennes kavaj.
Och jag bara älskar att träden blommar och att det är sommar och att allt är så jädra bra! Min peppighet verkar inte avta men det gör faktiskt ingenting.

VAD HÄNDER NÄR MAN KANSKE ÄR LITE FÖR PEPP

Jag förstår inte. Hur kan man vara taggad, peppad och ha ett leende på läpparna precis hela hela dagen?
Kanske måste tagga ner? Ska strax börja laga mat för fina vänner tittar förbi. Blir mys det. Är glad att jag har en schysst syrra också som lånar ut sin lägenhet,

PÅSKPEPPANDE

Vilken påsk det blir utan godis, must och kakor. Men det ska gå. Det är ju nu det är upp till bevis. Även om jag tror, eller snarare vet, att det är betydligt svårare för systra mi än för mig.

Annars så är jag ganska glad att bara kunna få ligga ute och steka. Ligga och fundera. Fundera på varför folk beter sig som de gör. Hur små saker kan göra en så jädra glad, men hur lätt det kan vända. Hur vissa människor gör en sjukt irriterad, när de kommer och stör när man precis tagit en klunk från flaskan och bara hoppas lite på att kanske kanske det är idag som det ska hända...Rätt töntigt egentligen. Att Veronica Maggio spelades tre gånger igår var dock peppande om något!


"Jag är en vampyr"

Är inne i en Markus Krunegård-period...igen. Visst vore det awesome om han skulle komma till P&L? Då skulle festivalen vara nästintill fullländad, in my humble opinion. Fast nu är det ju ett tag kvar till festivalen och jag har lovat mig själv att tagga ner, inte peppa så mycket. Har annat att se fram emot. Som att jag ska se Familjen på sticky den 6:e maj. Ska plocka upp biljetterna idag. Galet att vännen från norge flyger hem för att dansa dansa dansa med mig så vi blir snurriga i skallen. Ok det är inte enda anledningen till att hon reser hem men en av de största anledningarna (I hope?).

Känner mig cool idag. Eller?


"DANSA FAST DU INTE ÄR HÄR"

Har kommit fram till att det finns 4 olika sorters killar:

1. Den svåra (fast samtidigt som ett gummiband)
2. Den flörtiga
3. Den desperata
4. Komikern

Vad hände igår egentligen????


En viss T ville att vi skulle se sura ut. Lyckades rätt bra.

BARA SOM BEVIS

Det här är till T:

HA! (behöver jag skriva att detta är vad jag ska ha på mig resten av dagen? ;))

YOU CAN RUN BUT YOU WON'T COME FAR

Wow. Svårt detta med vad man ska bli när man egentligen inte vet. Jag klurar och klurar och något kommer jag säkert fram till. Frågan är om det blir rätt eller om man helt enkelt bara ska åka bort (?). Tror iallafall att jag vet vad jag vill....
Slår hål i huvudet på mig.

WHAT TO DO WHEN TIME IS NOT ENOUGH

Varit hundvakt idag, gick så där. Han var snäll (ibland) och så men jag är nog inte en hundmänniska. Inte på heltid iallafall. Även om just denna hunden kan vara mannen i mitt liv.

Gjort lista inför P&L och peppar som aldrig förr. Fått ny energi till att göra vissa saker. Känns bara helt rätt. Fick en tankeställare också. Att det egentligen inte krävs så mycket för att man ska må bra.

Såg finaste filmen häromdagen.

"Bright star". Ben Whishaw var grym.

WHAT IS LOOOOOVE, OH OH OH!

Var som sagt och letade skivor i göteborg i torsdags med en vän. Köpte "What did you expect from The Vaccines?" med The Vaccines. Som jag längtat. Spelas sönder på min lilla stereo.

För övrigt har jag helt glömt skriva en sak. En viktig sak! Har bokat resa till Paris i början av juli och det känns helt underbart fantastiskt. Jag vet inte hur jag ska kunna vänta ändå tills då. Skulle helst vilja åka precis nu. Men att åka dit på sommaren är inte helt fel det heller. Åh vad fint det kommer bli. Ha picknick i parker, vandra runt i Montmartre och Marais, fina klänningar, secondhand, falafel på rue des rosiers, dricka rosé i parker, kanske lite pop in med britter, baguetter (åh åh åh). Jag kan inte förstå hur jag kunde tveka.

Bild från när vi var där i januari.

NOTHING TO WORRY ABOUT

Var på spelning igår fast jag var sjuk och borde legat hemma. Men det var det värt. Är dock sjukare idag och inte så pepp på någonting. Ibland undrar jag om det är ok att vara så galen men så tänker jag om och kommer fram till att det är mer än ok!
Mötte upp lite fina människor på brännarn. Glad blev jag när jag upptäckte att Emilia var med också!
Tjejen till höger var också med oss :)
Gick till jag vet inte vart men det var 23-års gräns och mannen i baren sa att det var ok så länge vi var lugna; och det var vi.
Träffade Jossan för kanske andra gången och det var trevligt! Vi dansade när ingen annan ville dansa.
Bandet (Tim Hardón) kom och de var riktigt bra. Jag dansa och tog kort. Några tjejer fråga om jag kände bandet och jag sa nej, bara kände till. Förstår inte riktigt varför de trodde det. Ska man inte dansa och ta kort på konserter? ;).
Mot slutet av kvällen var vi trötta men glada. Förvånad över hur snabbt alla gick hem efter konserten men det var väl en sådan kväll bara. Sov hemma hos T och vaknade upp själv i sängen med huvudvärk och igentäppt näsa. Mysigt. Inget svar på sms hade man heller fått och då kan man inte annat än undra varför?

RSS 2.0