SO JAMES DEAN SO BLUE JEANS GONNA SAVE THE WORLD HE'S GONNA

Varför inte åka till göteborg och handla skivor?

De prickiga shortsen får åka på dagen till ära!

ATT SKICKA LISTOR, VAD BETYDER DET?

Mycket händer samtidigt som det står still. Still på ett sätt som jag inte kan förklara, inte ens för mig själv. En positiv känsla har jag iallafall, något slags mål med vad jag vill med mig själv, men kanske inte något mål när det kommer till framtiden. Does it make any sense?

Vet för övrigt inte hur jag ska bete mig riktigt, igen. Mår bra men kan det bero på "det"? Svårt att veta. T säger att det är behovet som spökar och det kan nog stämma kanske, lite, ibland, eller? För man blir ju så glad men så får man tänka lite djupare om det finns någon tyngd i det eller om det bara är en massa blaha blaha.

Nya listor på spotify är ju visserligen alltid trevligt :)
En blurrig bild för en blurrig kväll.

Dance, dance, dance.

I fredags hade en vän maskeradfest som sagt. Det var fint och sagolikt :)
Jag skulle föreställa snövit men vet inte riktigt om jag lyckades.
Födelsedagsbarnet öppnade sin present och blev glad (tror vi).
Folk hade fina hattar på sig.
Dessa tjejer var också där och hängde i soffan.
Och lite dans hann vi med också innan vi åkte hem och tillbringade resten av kvällen/natten med att se "Sound of music" samt vräka i oss chips. En bra fredag alltså :)

DU ÄR BÄST NU!

Gårdagen var full av festligheter och stress. Men fint var det.

Världens finaste, bästaste och vackraste storasyster fyllde 22 år igår alltså.
Tidigt på morgonen gick vi iväg och vart vi skulle gå var en överraskning.
Vi gick till Viskan och åt frukostbuffe! Smarrigt var det.
Lillasyster kom också för att fira (och äta).
En fin blomma fanns på bordet.
Fina systrar.
Efter vi ätit skulle alla iväg till sitt. Hade varit trevligt om man alltid kunnat börja sin morgon så där. Fint väder var det också så vi tog ett sista kort ute :)

Senare på kvällen var det dags för ännu mer firande. En vän hade fyllt 20 år och firade det med en sagolik fest. Bilder kommer inom kort men nu hinns det inte då jag ska iväg till staden igen. Älskar att det är typ vår nu!

I WAS WAITING SO LONG FOR YOU TO COME MY WAY

Har varit en bra dag idag. Varit glad mest hela tiden. För träning, träffa vänner, jobbet..ja för i princip allt. Eller kanske inte allt men jag är bara töntig som ens bryr mig. Hatar spelet bara. Spelet om vem som ska ta första steget. Men men..

Bakade silviakaka hos vännen idag. Blev minst sagt förvånad när den här lille fine krumeluren hoppade upp i min famn (!). Har aldrig sett en katt göra så! Till råga på allt så kramade den om mig! Sötare katt får man leta efter.

WE'RE RUNNING UP THE HILL, IT'S OVER THERE

Att vänta är något jag inte pallar.  Att ens bry mig pallar jag inte heller. Händer något så händer det. Ofast när man minst anar det. Så om jag inte förväntar mig något så blir det nog bra.

"Jag har aldrig begripit, hur ni egentligen gör. Å jag har studerat tekniken, men aldrig lyckats få det & gå...
Jag behöver någonting som kan hindra mig ifrån & tänka...
Jag får aldrig ihop det. Men det är så jag är byggd. Jag har gått vilse här för längesen..."

Lilla Sällskapet  - Snart

BANDSLÄPP!

Inte vad jag förväntat mig men rätt nice ändå.

I SEE THAT THERE'S SOMETHING GOING ON

Ja ibland ska man vänta... Helst flera dagar. Sedan händer saker när man minst anar det. Det handlar om att hålla ut bara även om det är svårt för en som jag.

Pratat om självkänsla med T i helgen. Viktigt ämne. Man kan ha olika syn på det men viktigt är det. En snabb visit till Brännarn hann vi med också innan det blev "Sound of music" ändå in på småtimmarna. La mig hög, vaknade hög. Film kan ha en sådan inverkan på mig ibland (oftast).

Tog tag i mitt uppdrag idag också. Ambassadör för Peace and Love 2011. Pyntade halva stan med fina affischer. Roligt var det och jag känner att det inte kommer vara så jobbigt det där.
Jag är med på kortet, som bevis på att det verkligen är jag som sätter upp dem...det var det som var tanken iallafall (handlar inte om att jag VILLE var med på kortet;))

IF YOU HANG WITH ME

Igår var det solbrilleväder. Då kunde man ju inte annat än sätta sig ute och fika (läs dricka te). Mötte upp storasyster på högskolan.



Och Sofija var också där och pluggade.

Idag blir det jobb för min del. Sedan förbereder jag mig för kaoset. På fredag ska jag och tre till hålla i en sittning. Kul men samtidigt jobbigt. Vet inte vad jag ska klä ut mig till! Actionfigurer är temat och jag ska vara ond....Har till imorgon på mig att klura ut vad jag ska vara. Inte alls stressad!

LITE SVART, LITE VITT, LITE ALLT DÄREMELLAN

Vaknar upp. Inte lika ont i halsen. Sätter på Daniel Adams-Ray. Då känns det hela lite bättre.
Luncha med finaste T. Vi ska vara helt crazy och ta något som vi inte testat förut. Galet!

HERE WE GO AGAIN, BUT IT'S COLD OUTSIDE...I'M NOT IN LOVE

Ont i halsen. Inte bra! Hällt i mig tusen koppar te. Det ska nog bli bra, så småningom.

Såg på "Lycksökerskorna" imorse. Ibland önskar jag att jag levde på 1800-talet. Livet verkade vara mindre komplicerat då...Fast nej, man har det nog rätt bra nu ändå. Man kan bete sig hur man vill, vara med vem man vill, prata hur man vill...Pretty awesome hey?

TIME FOR A CHANGE

Fina syster på besök. Tillbaka till hur jag var förut.


FOUR MONTHS IN THE SHADE

Ringt CSN. I'ts official. De sa att jag inte behöver betala tillbaka något. Vet inte riktigt om jag ska tro på dem.

Spännande när saker inte blir som man tror att de ska bli. Vad ska jag göra nu?

Bild från helgen. En kväll som inte blev som det brukar bli. Men det var också ok.

DOM TYCKER SÅ MYCKET OM DIG

Ibland är man inte så pepp. Fast det blir bra ändå på nått sätt (hoppas man). Har svårt att vara glad för tillfället bara men det kanske är rätt förståeligt.

Fick även ett oväntat samtal från någon som bad om ursäkt. Bad om ursäkt för något som inte var hans fel. Tanken var fin och uppskattades i alla fall, även om jag inte klandrat honom (eller någon annan).

Hittade denna fina låten genom en blogg. Påminner mig om två personer. Något fint ska man ha.
I hallen 23.00 by erikdunkels

KAN INTE ANNAT ÄN UNDRA

Ibland händer det. Plötsligt, oväntat, hastigt, utan förvarning...Och det känns. Fruktansvärt. Mina tankar går till syrrans fina vän och hennes familj. Att förlora någon är nog det svåraste. Önskar jag kunde göra något, vad som helst. Känner dock att ord räcker inte till...

FÖR DE SOM INTE VISSTE

Lika bra att jag skriver ut det in plain sweidish. Jag ska hoppa av skolan. Det var inte min grej helt enkelt. För de som vill veta mer är det bara att höra av sig.

Hade för övrigt en trevlig torsdag och mindre trevlig fredag. Har insett att jag nog inte är så bra på det där med att hålla mig i skinnet. Ska nog inte gå ut med någon annan än T, det "brukar" bli bra då.

VET INTE VAD SOM KOMMER MEN JAG VET ATT JAG SKA HÅLLA MIG I SKINNET

Tydligen ska man känna sig awesome idag. Kan behövas. Att man boostar sig själv lite.
Försök till att vara..glad kanske? Känner mig visserligen rätt glad :)
Hej & hå. Nu ska jag bege mig till stan. Bio och lite annat som händer.

HMM KANSKE DET

"Du Blev Humanistiska Hugo:

Du är en underbar pedagog och brinner för att lära ut dina kunskaper och erfarenheter till andra. Kanske har du ledaregenskaper och ser potential i andra samt kan leda andra i sitt arbete. Du förstår dig på psykologins vikt samt har en pedagogisk och diplomatisk framtoning som gör att andra lyssnar när du talar. Männiksor intresserar dig. Yrken kan vara lärare, pedagog, psykolog, coach eller beteendevetare."

Ja det kanske är det jag ska göra då...


WE COME FROM A PLACE WHERE WE COUNT THE DAYS

Har gjort absolut ingenting. Grubblat fast på ett bra sätt, viktigt att grubbla ibland som en viss person skrev till mig. Förundras över hur väl saker och ting fallet på plats ibland.

Uppmärksamhet från oväntade håll gör mig för övrigt väldigt förbryllad. Fast jag om någon kan det där med att överanalysera.

Börjat ett nytt projekt: se-alla-de-filmer-som-jag-inte-hunnit-se-och-som-jag-inte-ens-visste-fanns. Först ut:


DON'T TELL ME WHO YOU LOST IT TO

Blow, blow , blow it up.

Fredagen till ära åt vi indiskt och jag blev lite kär i naanbrödet.
Sedan blev det Pustervik och The Vaccines (som för övrigt var minst sagt fina pojkar)
Gitarristen var kanske finast i sin skjorta och allt.
Fick kort på trummisen som för det mesta var rätt dold.
Väl värt.
Efter 40 minuters svettande var vi helnöjda men trötta :)

IBLAND VÄNDER DET

Jag fick tipset att det ska kännas rätt i magen - och det gör det. Goda råd från oväntade håll kan också göra mycket. Ville bara skriva det.

Prepared no matter what
Känns lite bättre, typ, men läskigt

BESLUT ATT TA

Nu har jag bestämt mig, tror jag. Det känns rätt i magen fast ändå inte. Uppdatering kommer inom kort. Allt händer av en anledning. Det är vad jag vill tro i alla fall.

För övrigt blir det konsert med The Vaccines ikväll och det känns bra. Något annat att tänka på. Ska hoppa och dansa bort all oro.

RSS 2.0